marți, 14 mai 2013

Importanta culorilor in jocurile de artificii

Corpul uman absoarbe lumina care e formata din spectrul de culori. Fiecare culoare din spectru are o anumita frecventa, lungime de unda si energie asociata ei. Culorile pe care le absorbim au efect asupra sistemului nervos, sistemului endocrin si a eliberarii de hormoni sau a altor substante organice din corpul uman concept urmarit prin cromoterapie. De asemenea ele pot schimba mentalul, emotionalul, precum si starea psihica si fizica a omului.

Legatura intre aceste randuri si Jocurile de artificii este urmatoarea: fiecare minut de spectacol pirotehnic trebuie sa fie bogat in culori, efecte si sunete astfel incat  rezultatul sa fie cel dorit : zambete, uimire, incantare.


Asa cum veti putea observa in filmuletul postat AICI  , fiecare rand sau foc (pentru cunoscatori) are o alta culoare ceea ce infrumuseteaza momentul "de la miezul noptii".

Poate ca data viitoare cand veti asista la un joc de artificii  va veti aminti de acest post avand astfel o idee in plus despre articolele pirotehnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu